Onze Vader Tekst

Geef ons vandaag het brood dat wij nodig. On earth as in heaven.


Onze Vader Dagelijksebroodkruimels

Je richt je op God die je je Vader mag noemen.

. Onze Vader die in de hemel zijt Uw Naam worde geheiligd. Geef ons heden ons dagelijks brood. De aangepaste vertaling van het Onze Vader Gebed des Heren luidt.

Videoclip In 1999 heeft Paus. Onze vader in de hemel tekst. Onze Vader in de hemel.

Geef ons heden ons dagelijks brood en vergeef. En je Vader die in het verborgene ziet zal het je lonen. Onze Vader - het gebed dat Jezus ons geleerd heeft.

Onze Vader die in de hemel zijt uw naam worde geheiligd uw rijk kome uw wil geschiede op. Who owned us something. Onze Vader Onze Vader in de hemel Uw naam worde geheiligd Uw koninkrijk kome Uw wil geschiede zoals in de hemel ook op aarde.

Maar als je bidt ga dan je binnenkamer in doe de deur dicht bid tot je Vader die in het verborgene is. Op aarde zoals in de hemel. Uw wil geschiede op aarde zoals in de hemel.

Uw rijk kome Uw wil geschiede op aarde zoals. Onze Vader die in de hemel zijt Uw Naam worde geheiligd Uw Rijk kome Uw wil geschiede op aarde zoals in de. TekstOnze Vader navigatie zoeken Onze Vader die in de hemelen zijt uw naam worde geheiligd.

Uw wil geschiede gelijk in de hemel alzo ook op de aarde. As we have also forgiven. Onze Vader die in de hemel zijt Uw naam worde geheiligd.

De tekst uit Mattheus 69-15 wordt in de liturgie gebruikt. Hieronder staat een globale uitleg van de tekst uit het Onze Vader. Tekst Bij Matteüs luidt de tekst van het Onze Vader in oudere vertalingen.

Onze Vader die in de hemelen zijt Uw naam worde geheiligd Uw koninkrijk kome Uw wil geschiede Op aarde zoals in de hemel Geef ons heden ons dagelijks brood En vergeef ons. Onze Vader die in de hemel zijt Uw naam worde geheiligd Uw koninkrijk kome Uw wil geschiede gelijk in de hemel als ook op de aarde. Geef ons heden ons dagelijks brood.

Onze vader Boven in de hemel Geheiligd worde uw naam Uw rijk kome uw wil zal geschieden In de hemel en ook op aarde Onze vader Boven in de hemel. And dont bring us in a test But save us out of the. Onze Vader die in de hemel zijt uw naam worde geheiligd uw rijk kome uw wil geschiede.

Toen Jezus ons dit gebed gaf wilde Hij ons een voorbeeld geven van hoe wij kunnen bidden. Give us today the breath. Onze Vader in de hemel laat uw naam geheiligd worden laat uw koninkrijk komen en uw wil gedaan worden op aarde zoals in de hemel.

De gangbare rooms-katholieke versie van de Onze Vader tekst in Nederland luidt. Forgive us our sins. Laat uw naam geheiligd worden.

Het Onze Vader komt voor in het Nieuwe Testament en wel in Mattheus 69-15 en in Lucas 112-4. Hij wilde niet dat het een gebed zou zijn dat we. - Onze Vader songtekst.


Onze Vader In Het Aramees Messiaanse Studies Van Werner Stauder


Onzevader Theologische Achtergrond Thomas Godsdienstonderwijs Be


Bisdom Paramaribo Het Onze Vader


Het Onze Vader Op Leisteen


Het Onze Vader In 10 Talen


Het Nieuwe Onze Vader Kerknet


Het Onze Vader In 10 Talen


Het Gebed Het Onze Vader Bid Je Liefde Als Werkwoord Facebook


Herdruk Gebedskaartjes Met Onze Vader Nationale Raad Voor Liturgie


Banner Onze Vader Arte Grosse


Onze Vader Met Geluid


Module 2 2 Opdracht 2 1 Het Onze Vader Matteus 6 9 13 Geef Ons Heden Ons Dagelijks Brood Teksten Vader Geloof


Onze Vader Uitleg Voor Kinderen Betsaida


Het Onzevader Joop Smit 9789089723086 Boeken Bol Com


Opwekking 436 Onze Vader Songteksten


Liefde Als Werkwoord Het Gebed Het Onze Vader Bid Je Het Nog Leren We Het Onze Kinderen Nog Onze Vader Die In De Hemelen Zijt Uwe Naam Worde Geheiligd Uw Koninkrijk


Onze Vader Adveniat

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel